Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/9/2/9/dmdsweden.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /customers/9/2/9/dmdsweden.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/2/9/dmdsweden.se/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php:2858) in /customers/9/2/9/dmdsweden.se/httpd.www/wp-content/themes/the-seo/functions.php on line 23 Cases – DMD SWEDEN
digital meny pizzeria

Restaurang & Café

Flertalet restauranger använder sig idag av ljusboxar, fasta skyltar och griffeltavlor för att visa sin meny. Med inköpspriser på råvaror som variera från månad till månad, kan den moderna restaurangen med hjälp av digital skyltning ha möjlighet att justera sin meny efter hur marknaden ser ut just då. Schemalägga luncherbjudanden och ändra designen efter säsong och högtider!

Digital Trapphustavla

En trapphustavla i huvudentrén eller receptionen är av ett värde för både hyresvärden, hyresgästen & besökaren. För hyresvärden innebär en digital trapphustavla mindre huvudvärk när hyresgästerna flyttar och byter lokaler.
Trapphus-tavla cernera

Hotell

På hotell finns det oftast olika behov av att informera gästerna om. Det kan vara allt från att restaurangens öppettider till erbjudande till bokade konferensrum, m.fl. Med våra digital lösningar ändrar du som kund lätt informationen med några enkla knapptryckningar.

Shoppinggalleria karta

En karta över gallerians butiker hjälper kunderna att lokalisera sig i de mer ofta större och större galleriorna.
LCD screens for advertising in a restaurant. White screen
Digitala skärmar för alla tillfällen

Digital Whiteboard & digitala skärmar för företag & skolor

Informera på ett trevligt sätt om dagens schema och höjdpunkter! I ett allt mer digitalt samhälle gäller det att företag och skolor hänger med i utvecklingen. Att vara uppkopplad anses idag inte som något val utan en självklarhet.

Retail / Köpcentrum

För butiker blir det allt vanligare med digitala skärmar. Ett sätt att kommunicera med kunderna genom att visa erbjudande samt budskap till kunderna.
KOMMUN informationstavla trapphus

Informationstavlor för kommunen

I kommunens uppdrag ingår att de på bästa möjliga sätt informerar medborgarna om sin verksamhet. De gamla anslagstavlorna har till stor del spelar ut sin roll då det finns betydligt smartare och smidigare sätt att skapa visuell kommunikation.

Livsmedelsbutiker

Det finns få platser där det rör sig fler människor än i en livsmedelsbutik. Butikerna är oftast utformade för att ”leda” kunden genom de olika gångarna för att exponera så mycket butiksyta som möjligt.
Livsmedel visuell kommunikation

Träningsanläggning

Digital Signage kan användas till flera typer av träningsanläggningar. Det kan vara exempelvis allt från gym som vill informera om sina pass och erbjudande till bokningsplattform där medlemmarna både kan se vilken lokal eller bana som är ledig.